The Submachine Know - 3-In-1 Protection For Your Iuliano.

God yamasa

Det är så gott med japansk mat tycker jag ,det finns så mycket med det japanska köket som är trevligt och gott. Ja man vill ju att det ska vara så gott som möjligt och det finns en hel del som man kan göra och hitta på. Det är kul att man kan göra det.
Något som är väldigt gott och som passar till mycket men speciellt till sushi är ysmasa soja sås. Ja det är verkligen gott tycker jag.
Det finns så mycket att äta och göra det som man tycker är gott, det är kul att ha lite såna saker hemma så att man kan göra lite olika rätter och få det att bli sådär lite extra gott.

Bra att köpa hem något litet

Ja det blir jätte bra att ha lite åkt hemma så att man kan göra egen god japansk mat som man tycker om. För det gör så mycket om man har rätt produkter som man tycker om och det är ju så kul att man kan få det som man tycker om och det som man vill äta. Man kan hitta på mycket och jag skulle vilja lära mig att göra mer japansk mat eftersom det är så gott. 
Ja man vill ju variera sin mat och då kan det vara skönt att hitta på lite nya rätter och göra sånt som man inte har gjort tidigare för att få lite nya smaker och sånt som man tycker är bra.
Ja det är ju så härligt att man kan hitta nya rätter som man kan äta och njuta av i vardagen, ja det är kul när det går att hitta nya favoriter och det finns så mycket som är gott och det är ju kul när man kan hitta sånt som man tycker är kul och gott. Ja det är ju bra det.